Betaalmogelijkheden

Wij accepteren diverse betaalmogelijkheden:

 

IDEAL

Als je aan internetbankieren doet heb je toegang tot iDEAL. Het voordeel van iDEAL is dat je snel, makkelijk en veilig betaalt via je eigen bank. 

Klarna

Wil je achteraf betalen? Dat kan! Met de betaalmethode Klarna heb je 14 dagen de tijd om jouw bestelling te betalen. De makkelijkste manier om jouw openstaande rekeningen bij Klarna te betalen is door in te loggen via de App of naar de website van Klarna te gaan.

Zodra je kiest voor achteraf betalen, wordt er een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check kijkt Klarna naar drie factoren, namelijk: je betalingsgeschiedenis bij Klarna, het bedrag, en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden.

Als het niet lukt om achteraf te betalen kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen.

 

Overschrijven

Overschrijven betekent dat je handmatig het factuur naar onze rekening overschrijft. Let erop dat je bij overschrijven altijd het factuurnummer vermeld. Overschrijven kan naar de volgende gegevens:

 

Sky's Dierenspeciaalzaak ovv factuurnummer
IBAN: NL64 RABO 0334 5228 03
BIC: RABONL2U

 

Hou met overschrijven rekening met een verwerktijd van 1 tot 3 werkdagen overboektijd. Wanneer de betaling binnen is op onze rekening zullen wij dit doorvoeren en zal de bestelling verzonden worden.

Bancontact

Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

 

ING Home’Pay

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

 

KBC/CBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. 

 

Belfius

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. 

 

Betalen in de winkel

Kom je iets kopen in de winkel? Dan kun je zowel contant betalen als pinnen.

 

Betalen bij bezorging

In de regio Velsen bezorgen wij met een eigen bezorg dienst. U kunt vooraf met iDEAL betalen in de webshop, contant aan de deur of vooraf via een tikkie.