Levertijd
Wij streven ernaar dat bestellingen binnen 1-5 werkdagen worden verzonden. Diepvriesproducten worden niet verzonden, deze kunnen alleen afgehaald worden in de winkel. In de gemeente Velsen kunnen we deze wel aan huis bezorgen. U kunt uw bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen via info@skysdierenspeciaalzaak.nl of bel/app 0255-201821.

Indien u in de gemeente Velsen woont dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling via ons eigen vervoer te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven door te klikken op thuisbezorging. Uw bestelling wordt dan geleverd nadat wij contact met u hebben opgenomen via mail of telefoon. Houdt er rekening mee dat de bestelling niet altijd op dezelfde dag wordt geleverd als dat er besteld is. Wij leveren geen zendingen aan huis op woensdag en zaterdag.

Verzendkosten

Nederland:

Pakketten < 23 kg €5,99

Pakketten > 23 kg t/m 30 kg €8,95

 

België:

Pakketten < 23 kg €10,95

Pakketten > 23 kg t/m 30 kg €13,95

 

Duitsland:

Pakketten < 23 kg €11,95

Pakketten > 23 kg t/m 30 kg €15,95

 

Frankrijk: 

Pakketten < 23 kg €14,-

Pakketten > 23 kg t/m 30 kg €17,-

 

Bestellingen met een minimaal orderbedrag van €50,- worden gratis bezorgd.

Bestellingen met een minimaal orderbedrag van €15,- worden in de gemeente Velsen gratis bezorgd. 


Levering

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en maken gebruik van DHL. U ontvangt een Track & Tracé code nadat de zending in het sorteercentrum van de pakketdienst is aangekomen. Met deze Track & Tracé code kunt u via de website van DHL eenvoudig uw bestelling volgen. Bij de aflevering zijn de voorwaarden van de bezorgservice van DHL van toepassing.