• Gratis verzending vanaf €50,- muv diepvriesproducten
  • Gratis bezorging in de gemeente Velsen vanaf €15,-
  • Fysieke winkel in IJmuiden

Herroepingsrecht; u trekt de gehele bestelling in

Bij ons hebt u altijd het recht om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van uw bestelling is bezorgd. U kunt ons, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door middel van een brief aan Sky's Dierenspeciaalzaak, Plein 1945 53, 1971 GC IJmuiden of per e-mail naar info@skysdierenspeciaalzaak.nl.

 

Gevolgen van de herroeping

De kosten voor het terugzenden van de bestelling bij herroeping komen voor uw rekening. Zodra wij de volledige bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij uw betaling inclusief de eventuele leveringskosten van de heenzending die wij van u hebben ontvangen aan u terugbetalen. Indien u niet u gehele bestelling herroept maar een deel hiervan betalen wij alleen het bedrag van het artikel terug. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

 

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U kunt het betreffende artikel direct in onze winkel omruilen, of het terugsturen via de post. Voor het omruilen in onze winkel kunt u tijdens de reguliere openingstijden altijd bij ons terecht. De openingstijden kunt u hier vinden.

Retourformulier
Voor het retourneren via de post hebben wij een retourformulier. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en deze samen met het artikel welke u retour wenst te sturen te versturen naar:

Sky's Dierenspeciaalzaak
t.a.v. Retouren
Plein 1945 53
1971 GC IJmuiden

 

Indien u de zending retourneert met DHL dan kunt u het ook naar ons servicepunt retourneren "Sky's Dierenspeciaalzaak". Dit scheelt voor u in de retourkosten. 

Wij verzoeken u vriendelijk om de originele factuur bij het pakket te voegen. De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening, evenals het risico tijdens het retourtransport. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de winkel geretourneerd worden. 

U ontvangt van ons een bevestiging dat wij het product van u retour hebben ontvangen. De terugbetaling van het aankoopbedrag zal geschieden binnen 14 dagen vanaf het moment dat u heeft aangegeven het product te willen retourneren en nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we het artikel retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

Indien u het geld op een andere manier wenst te ontvangen, kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.

Garantie
Op alle bij ons aangeschafte artikelen zijn de algemene garantievoorwaarden van het betreffende merk van toepassing. Indien u een vraag of klacht heeft over uw bestelling of product, kunt u altijd contact met ons op te nemen via info@skysdierenspeciaalzaak.nl of telefoonnummer 0255-201821